Concept Wonen, vorstelijk en voordelig wonen!

Onder de naam Concept Wonen biedt Hardeman Allure Bouw Groep u een compleet bouwconcept inclusief talloze luxe opties voor een zeer voordelige prijs. U kiest hiermee voor onze vertrouwde hoogstaande kwaliteit, maar dan zeer voordelig. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal woningtypen van Allure Bouw gekozen, die het populairst zijn bij onze klanten. Deze stijlvolle modellen staan nu centraal bij Concept Wonen.

Het ontwerpen en construeren van meerdere vaste modellen kost minder tijd, hetgeen een flinke kostenbesparing oplevert. Dit vertaalt zich in een zeer voordelige prijs. De kracht van herhaling levert naast prijstechnisch voordeel veel winst voor u op.

Wij hebben een behoorlijk aantal standaardopties opgenomen, die door de meeste mensen met bouwplannen niet zo vanzelfsprekend zijn. Denk hierbij aan luxe binnendeuren, keramische dakpannen, een volledig geïsoleerde garage met sectionaldeur, vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping die u per ruimte apart kunt regelen, etc. Kortom, van bouwaanvraag tot oplevering van de woning, wij bieden u een zorgeloos traject aan en een betaalbare oplossing voor luxe wonen.

Garantie en oplevering

Concept Wonen werkt samen met Woningborg. Samen geven wij u zekerheid tijdens en na de bouw van uw woning. Concept Wonen biedt u de mogelijkheid van een kosteloze oplevering met Verening Eigen Huis.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Concept Wonen u biedt op uw eigen kavel? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0548 – 80 19 40 of via info@conceptwonen.nl