Bouwsysteem

Concept Wonen maakt uw woning geheel prefab door middel van ons eigen bouwsysteem. Dit begint in de fundering en gaat zo door naar de wanden en de kap. Het casco wordt in de fabriek gemaakt, waar de juiste temperatuur en goede werkomstandigheden zorgen voor een constante kwaliteit. De kelders die wij maken worden gebouwd door onze specialisten die al jarenlang ervaring hiermee hebben. 
 
Alle wanden worden kant-en-klaar op de bouwplaats aangeleverd, inclusief de kozijnen met de beglazing, elektraleidingen en wandcontactdozen. Onze kozijnen worden voor het overgrote deel gemaakt in onze eigen timmerfabriek. Na een week is de woning in principe wind en waterdicht. Zo heeft het weer weinig invloed op het bouwproces en kan er goed worden doorgewerkt. Het metsel- en timmerwerk wordt op de bouwplaats traditioneel uitgevoerd. Door deze efficiënte manier van werken, kunnen wij uw woning doorgaans met 12 weken opleveren!
 
Concept Wonen maakt het gehele beton casco in eigen huis. Zie voor meer informatie: Harton, Bisofloor, Timmerfabriek W. Hardeman BV en Hardeman Kelderbouw BV.